Wie is Reniers?

Willem Reniers is sinds 2006 werkzaam als jurist. Zijn ervaring ligt met name op het gebied van het contractenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en sportrecht. Hij haalt veel voldoening uit het adviseren en delen van zijn kennis met ondernemers en mensen uit de sportbranche.

Willem Reniers

In zijn omgeving ziet Willem ondernemers worstelen met juridische kwesties. De drempel om een advocaat in te schakelen kan hoog zijn. Dit heeft hem doen besluiten om een laagdrempelige voorziening te bieden die in deze behoefte voorziet. Hiermee zorgt hij ervoor dat u als ondernemer in een vroeg stadium duidelijkheid heeft over uw rechtspositie. Tevens beschikt hij over een ruim netwerk van professionals waarmee hij samenwerkt. Zo komt u altijd op de juiste plaats terecht.

Willem is zelf als topsporter actief geweest in de turnsport. Zijn betrokkenheid en passie voor sport is groot. Zo is hij zelf actief sporter en lid van de Raad van Toezicht van een sportstichting.

Willem ziet een duidelijke overeenkomst tussen ondernemen en sport. Beiden vergt een enorme investering, een flinke dosis doorzettingsvermogen en een goede focus om de doelen te behalen.  Graag biedt hij de hulp om deze doelen te verwezenlijken.

Raadgever In Recht maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.