Disclaimer

Hoewel aan de inhoud van deze website en nieuwsbrieven grote zorg is besteed, kan Reniers Raadgever in Recht niet garanderen dat deze informatie altijd volledig en foutloos is. Aan de inhoud van de website en nieuwsbrieven kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Reniers Raadgever in Recht aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele onvolledigheid of onjuistheid van deze inhoud.

Het staat Reniers Raadgever in Recht vrij om de inhoud van deze website op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande toestemming van de gebruikers. Genoemde prijzen op de website van Reniers Raadgever in Recht zijn onder voorbehoud van fouten enĀ  binden Reniers Raadgever in Recht niet bij de totstandkoming van een overeenkomst.

Verwijzingen naar websites die niet door Reniers Raadgever in Recht worden onderhouden zijn slechts ter informatie opgenomen. Reniers Raadgever in Recht is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud en het functioneren van de websites waarnaar verwezen wordt.

Alle rechten van intellectuele eigendom op deze website en op de nieuwsbrieven berusten bij Reniers Raadgever in Recht. De informatie op deze website en in de nieuwsbrieven is alleen voor eigen gebruik. Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan om (delen van) deze website en van de nieuwsbrieven, te wijzigen, te bewerken, openbaar te maken, te vermenigvuldigen, te distribueren zonder dat Reniers Raadgever in Recht hiervoor schriftelijke toestemming heeft verleend.

Raadgever In Recht maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.